Pages

20.5.11

Cheese soup

Сырный суп. Juustokeitto. Cheese soup.


Ру Сырный суп

- 2-3 клубня картофеля
- 1-2 моркови
- 1 луковица
- 200-300 г колбасы
- плавленый сыр, по вкусу
- соль

Картофель порезать кубиками, поставить варить, посолить. Морковь потереть на тёрке, обжарить с луковицей. Колбасу порезать кубиками, обжарить без масла. Зажарку и колбасу добавить к картофелю, положить плавленый сыр, хорошо размешать. Когда сыр расплавится - выключить.

Fi Juustokeitto

- 2-3 perunaa
- 1-2 porkkanaa
- 1 sipuli
- 200-300 g makkaraa
- sulatejuusto, määrä riippuu sinun maustasi ja kattilan koostansa
- suola

Leikkaa peruna kuutioiksi, anna kiehua, laita suola. Voilla porkkana, paista se sipulin kanssa. Leikkaa makkara kuutioiksi, paista ilman öljyä. Lisää makkara, sipuli ja porkkana perunalle, laita sulatejuustoa niin paljon, että tunnet juuston makua. Sammuta lieden, kun sulatejuusto sulaa.

En The cheese soup

- 2-3 potatos
- 1-2 carrots
- 1 onion
- 200-300 g of sausage
- processed cheese
- salt

Cut potatoes to the cubes, put them to simmer, add a salt. Rubb the carrots and fry them with the onion. Cut a sausage to the cubes and fry it without oil. Add sausage, onion and carrot to the potatoes (into a pan), add there a processed cheese as much as you feel a cheese taste. Turn your stove off when the processed cheese melts.

No comments:

Post a Comment