Pages

7.9.11

The mushroom soup

Грибной суп. Sienikeitto. The mushroom soup.



Ру Грибной суп

Из свежих грибов:

- грибы (количество по желанию и по возможностям)
- 1-2 моркови
- 1 лук
- горсть риса
- несколько картофелин
- соль

Залить грибы водой, поставить на максимальный огонь, довести до кипения. Когда закипит, убавить огонь до минимума, снять пенку, добавить картофель и рис. Минут через 20, когда рис распухнет, добавить обжаренные морковь и лук, добавить соль. Минут через 5-10 выключить (когда будет готов картофель).


Из сухих грибов:

- грибы (количество по желанию и по возможностям)
- 1-2 моркови
- 1 лук
- горсть риса
- несколько картофелин
- соль
- зелень (свежая или сушёная)

Замочить грибы на 1 час в горячем кипятке. Пока грибы остывают, почистить картофель, лук, морковь. Лук и морковь пассеровать на растительном масле вместе с отжатыми грибами. Остатки воды из-под грибов вылить в кастрюлю  и добавить еще воды. Когда вода закипит, уменьшить огонь, снять пенку и положить в кастрюлю нарезанный картофель, горсть риса и соль. Через 15 минут положить туда лук, морковь, грибы, зелень и подержать 15 минут на медленном огне.


Fi Sienikeitto

Tuoreista sienistä:

- sienet (kuinka paljon sinä haluat)
- 1-2 porkkanaa
- 1 sipuli
- kuorallinen riisiä
- muutama peruna
- suola

Paista sipoli ja porkkana. Kaada vettä sienien päälle, laita liedelle isoimelle tulille, anna alkaa kiehahtaa. Sitten laita tuli pienimmaksi, poistavaahto, lisää peruna ja riisi. Noin 20 minuuttien kuluttua, kun riisi on valmis, lisää paistetut porkkana ja sipuli, lisää suola. Noin 5-10 minuuttien kuluttua ota pois liedeltä (kun peruna on valmis).


Kuivista sienistä:

- sienet (kuinka paljon sinä haluat)
- 1-2 porkkanaa
- 1 sipuli
- kuorallinen riisiä
- muutama peruna
- suola
- tuoreet tai kuivatetut vihreät (persilja jne)

Kiehu vettä ja laita sinne sienet yhdeksi tunniksi. Kun sienet jäähtyvät, kuori peruna, sipuli ja porkkana. Ota sienet vedestä, mutta älä poista se vesi kulhosta. Paista sipuli, porkkana ja sienet öljyllä. Kaada se vesi, jossa oli sieniä, kattilaan ja lisää vielä vettä, laita liedelle. Kun vesi kiehuu, poista vaahto, laita tuli pienemmaksi ja laita leikattu peruna, riisi ja suola kattilaan. 15 minuuttien kuluttua lisää sinne sipuli, porkkana,  sienet ja vihreät ja anna olla liedellä pinellä tulilla.


En The mushroom soup

From fresh mushrooms:

- mushrooms (how you want)
- 1-2 carrot
- 1 onion
- handful of rice
- a few potato
- salt

Fry onion and carrot. Put the pan with mushrooms and water on the stove on maximum temperature and when it starts to boil up, put the fire on minimum temperature, take the foam off, add the potato and the rice. Cook about 20 minutes and then, when rice is just about ready, add fried carrot and onion, add salt. When the potato is ready (about 5-10 minutes), take from the fire.


From dried mushrooms:

- mushrooms (how you want)
- 1-2 carrot
- 1 onion
- handful of rice
- a few potato
- salt
- dried greens

Put the mushrooms into hot boiled water and allow them to be there 1 hour. While mushrooms go cool, peel the onion, the carrots and the potatoes. Fry onion and carrot on an oil with squeezed mushrooms, take this water, where was mushrooms and put it into the stove dish and add water else. When water boils, make the stove to little temperature, take the foam off and put sliced potatoes, rise and salt. Throuth 15 minutes add the onion with carrot and mushrooms, the greens and allow to be on little fire 15 minutes else.

No comments:

Post a Comment