Pages

15.5.11

Poppy-coconut cake

Маково-кокосовый торт. Unikko-kookoskakku. Poppy-coconut cake.


Ру Маково-кокосовый торт

- 150 г слив. масла (растопить)
- 0,5 ст. сахара
- 1 стакан кокосовой стружки
- 100 - 150 г молотого мака
- 3 яйца
- 1 стакан муки
- 1 пакетик разрыхлителя
- 200 г сметаны

Мак, кокосовую стружку, сахар, яйца - взбить, добавить растопленное сливочное масло,  взбить, добавить сметану, взбить, просеять муку с разрыхлителем, добавить, все взбить, выложить в смазанную маслом форму.
Запекать в духовке 30-40 мин.
Готовый корж остудить, разрезать на 3 коржа и промазать вареной сгущенкой со сливочным маслом (или взбитой сметаной с сахарной пудрой, или вареной сгущенкой со сметаной), залить шоколадной глазурью.

Для глазури:
4 ст.л. сахара
4 ст.л. молока
2 ст.л. с горкой какао
Всё поставить на маленький огонь, всё время мешая, пока не станет однородной массой, затем снять с огня и добавить 50 г сливочного масла, размешать до однородности, слегка остудить и залить торт.


Fi Unikko-kookoskakku
- 150 g voita (sulaa)
- 0,5 lasia sokeria
- 1 lasi kookoslastuja
- 100-150 g kuivaa unikkoa
- 3 kananmunaa
- 1 lasi vehnäjahoa
- 1 pussi tai vähän leivinjauhetta
- 200 g smetanaa tai ranskakermaa

Vatkaa kookoslastuja, sokeria, unikkoa ja kananmunia, lisää sulattua voita, vatkaa, lisää smetanaa/ranskakermaa, vatkaa, siivilöi vehnäjauhetta leivinjauheen kanssa, lisää sekoitukseen, vatkaa kaikki, laita uunivuokaan ja keitä uunissa 30-40 minuuttia.
Anna jäähtyä, leikkää kolmaksi kerrokseksi. Levitä kreemaa jokaiselle kerrokselle ja kokoa kakku. Kreema voi olla keitetty (ruskea) maitotiiviste sulatun voin tai ranskakerman kanssa tai ranskakerma tomusokerin kanssa. Sitten levitä suklaakuorrutusta kakun päälle.

Kuorrutus:
4 rl sokeria
4 rl maitoa
2 isoa rl kaakaojauhetta
Laita kaikki hellalle pienille lämpötilalle, sekoita koko ajan, kunnes sekoitus on tasainen, anna vähän jäähtyä ja voit levittää kakun päälle.

En Poppy-coconut cake

- 150 g butter (disperse it)
- 0,5 glass of sugar
- 1 glass of coconut shavings
- 100-150 g dried poppy
- 3 eggs
- 1 glass of flour
- 1 pack or a little bit baking powder
- 200 g smetana or French cream or Creme Fraiche

Wham coconut shavings, sugar, poppy and eggs, add dispersed butter, wham, add smetana/French cream/Creme Fraiche, wham, sieve a flour with baking powder, wham all, put into a mould and cook in an oven 30-40 minutes.
Allow to cool, cut to three seams. Spread a cream to the seams and cull a cake. Cream may be cooked concentrated milk with butter or with smetana, or smetana with powdered sugar. Then smear a glaze to the cake.

Glaze:
4 spoons of sugar
4 spoons of milk
2 big spoons of cocoa powder
Put all to a stove with a little fire, blend all the time until conglomeration is smooth, allow to cool a little and then you can smear a glaze to your cake.

No comments:

Post a Comment