Pages

17.5.11

The Sunflower salad

Салат "Подсолнух". Salaatti "Auringonkukka". "Sunflower" salad. 


Ру Салат "Подсолнух"

- 200 г вареной куриной грудки
- 200 г жареных шампиньонов
- 2 вареных яйца
- 100 г тертого на крупной терке сыра
- 3 желтка
- маслины без косточек
- ровные чипсы (например, "Принглс")

Уложить салат слоями, каждый слой покрывая майонезом, в следующей последовательности:
1) измельченная куриная грудка
2) жареные шампиньоны
3) тертые на крупной терке яйца
4) тертый сыр
5) желтки, раздавленные вилкой (этот слой поливать майонезом не нужно!)
Порезать маслины на 4 части и укладываем сверху на салат. Убрать салат в холодильник на 12 часов, перед подачей на стол по краям салата разложить чипсы в виде лепестков подсолнуха и в cерединку посыпать тёртый желток.


Fi Salaatti "Auringonkukka"

- 200 g keitettyä kananfileetta
- 200 g paistettuja herkkusieniä
- 2 keitettyä kananmunaa
- 100 g voiltua juustoa
- 3 keitettyä keltuaista
- kivettomat mustat oliivit
- perunalastut

Laita salaati kerroksiksi, levittämässä jokainen kerros majoneesilla.
Kerrokset:
1) leikattu kananfilee
2) herkkusienet
3) voillut munat
4) voiltu juusto
5) voillut keltuaiset (ei tarvitse levitä majoneesilla tämän kerroksen!)
Leikkaa oliivit 4 osaksi pituussuuntaan ja laita salaatin päälle. Laita salaatti jääkaappiin 12 tunniksi. Ennen kuin tajoat laita perunalastut salaatinreunoille ja laita voiltua keltuaista keskelle.


En "Sunflower" salad

- 200 g cooked chiken fillet
- 200 g roast chamignons
- 2 cooked eggs
- 100 g rubbed cheese
- 3 cooked egg yolks
- black olives without stones
- chips

Put salad by the layers and smear every layer by mayonnaise.
Layers:
1) cuted chicken fillet
2) champignons
3) rubbed eggs
4) rubbed cheese
5) rubbed yolks (do not smear mayonnaise to this layer!)
Cut olives by 4 parts lengthways and put to salad. Put the salad into refrigerator to 12 hours. When serve up, put chips to salad hems and cooked rubbed yolk to it's centre.

No comments:

Post a Comment