Pages

18.10.11

Panniers with mushrooms

Корзинки с грибами. Sienikorit. Mushroom panniers.



Ру Корзинки с грибами

Песочное тесто (на 15 корзиночек):
- 250 г муки
- 125 г сливочного масла
- 1 яйцо
- 1 ч.л. сметаны
Замесить тесто, убрать в холодильник на полчаса.

Начинка:
- грибы
- луковица
- немного сметаны
- соль
- тёртый сыр

Обжарить мелко нарезанные грибы с луком, добавить сметану и соль.
Тесто распределить по формочкам, уложить начинку, посыпать сыром.
Выпекать в духовке минут 20-30.


Fi Sienikorit

Murotaikina 15 korille:
- 250 g vehnäjauhoa
- 125 g voita
- 1 muna
- 1 tl smetanaa tai ranskakermaa
Tee taikina ja laita jääkaappiin 30 minuutiksi.

Täyte:
- sieniä
- sipuli
- vähän smetanaa tai ranskakermaa
- suolaa
- juustoraastetta

Paista hienosti leikatut sienet ja sipuli, lisää suolaa ja smetanaa. Jaa taikina vuokiin, laita täyte joka taikinakoriin, kaada juustoraasteet päälle. Laita uunissa 20-30 minuuttia.


En Mushroom panniers

Short dough for 15 panniers:
- 250 g of fluor
- 125 g of butter
- 1 egg
- 1 tea-spoon of sour-cream
Make the dough and put into the refrigerator for 30 minutes.

The filling:
- mushrooms
- onion
- a little bit of sour-cream
- salt
- rub cheese

Fry finely sliced mushrooms and onion, add the sour-cream and salt. Distribute the dough to the moulds, put the filling, put the rub cheese to the tops. Cook in the oven 20-30 minutes.

No comments:

Post a Comment