29.3.12

Mushroom soup with spaghetti (lenten fare with vegetable oil)

Давно не было суповых рецептов, исправляюсь! Рецепт снова к выходным, потому как с маслом.

Постный грибной суп с лапшой (постное с растительным маслом). Sienipaastokeitto kera spagetti (paastoruoka öljyn kera). Mushroom soup with spaghetti (lenten fare with vegetable oil).

Ру Постный грибной суп с лапшой (постное с растительным маслом)

- 3 больших шампиньона
- 1 картофель
- горсть макарон
- 1 небольшая луковица
- зелень
- около литра воды

Всё почистить и нарезать. Лук обжарить на растительном масле, можно обжарить и предварительно отваренные макароны. В кипящую подсоленную воду бросить грибы и картофель. За несколько минут до окончания варки добавить в кастрюлю обжаренные лук и макароны и зелень. Я бы ещё добавила свежего лука в тарелку :)


Fi Sienipaastokeitto kera spagetti (paastoruoka öljyn kera)

- 3 isoa jumboherkkusieniä
- 1 iso peruna
- rippaus spagetteja
- 1 pieni sipuli
- vihreitä
- noin1 litra vettä

Kuori ja leikkaa vihanneksia. Keitä spagetti. Paista sipuli öljysä ja voit paistaa spagettikin. Laita kattila vettä kiehumaan, lisää suolaa. Kun vesi kiehahtaa, laita sienet ja peruna kattilaan. Kun ne ovat melkein valmiita, lisää paistettu sipuli ja spagetti kattilaan, lisää vihreitä (esim.persilja). Hyvää lisätä tuoretta ruohosipulia lautaselle.


En Mushroom soup with spaghetti (lenten fare with vegetable oil)

- 3 big champignons
- 1 potato
- a handful of spaghetti
- 1 little onion
- greens (for example, parsley)
- about 1 l of water

Clean and slice the vegetables. Cook the spaghetti. Fry the onion in a vegetable oil and also you can fry the spaghetti with the onion. Put the pan with water onto the stove. When the water is boiled up, add the sliced potato and mushrooms into the pan. When they are soon ready, add the fried onion and spaghetti into the soup. Add the greens. Good if you add a fresh green onion into the plate.

No comments:

Post a Comment

Тэги, допустимые в комментариях

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...