Пирог с черникой или брусникой. Mustikka- tai puolukkapiirakka. Blueberry- or cowberry-pie. |
Ру Пирог с черникой или брусникой
Дрожжевое тесто:
- 0,5 л кефира
- 70 г маргарина
- 150 г сахара
- щепотка соли
- 30 г дрожжей, разведённых в тёплом молоке
- мука до пластичной консистенции теста
Начинка:
- черничное или брусничное варенье
- немного крахмала
Смешать ингредиенты для теста, выложить тесто на противень, оформить край пирога. Смешать варенье с крахмалом, вылить на тесто. Выпекать в духовке при температуре 175°C до готовности.
Fi Mustikka- tai puolukkapiirakka
Hiivataikina:
- 0,5 l piimää
- 70 g margariinia
- 150 g sokeria
- rippaus suolaa
- 30 g lämmössä maidossa sulattua hiivaa
- vehnäjauhoa kunnes taikina on taottava
Täyte:
- mustikka- tai puolukka-hilloa
- vähän perunajauhoa
Sekoita kaikki taikinan ainekset, laita taikina uunipellille leivontapaperin päälle, tee piirakan reunat. Sekoita hillo ja perunajauho, laita taikinan päälle. Laita uunissa 175 asteella valmiiksi.
En Blueberry- or cowberry-pie
Yeast dough:
- 0,5 l of kefir
- 70 g of margarine
- 150 g of sugar
- a pinch of salt
- 30 g of yeast dissolved in warm milk
- a fluor, until the dough is malleable
Filling:
- blueberry- or cowberry-jam
- a little bit of starch
Blend all dough ingredients, put the dough on the baking sheet, make the hems of the pie. Blend the jam with the starch and put on the dough. Cook in the oven at 175°C until the pie is flushed and ready.
No comments:
Post a Comment