Креветки в горчичном соусе. Katkaravut sinappikastikkeessa. Prawns in a mustard sause. |
Ру Креветки в горчичном соусе
- 400 г очищенных креветок
- 1 луковица
- 3 ч.л. без горки горчицы
- 250 мл сливок (15%)
- 2 ст.л коньяка
- 0,5 ч.л. черного молотого перца
- щепотка куркумы
- соль
- пучок свежей петрушки
Измельчить лук и спассеровать его с куркумой пару минут. Добавить горчицу, сливки, коньяк, перец. Проварить на слабом огне пару минут. Добавить соль.
Взбить смесь до однородности. Вылить обратно в сотейник и выложить туда же размороженные креветки. Довести всё до кипения и отключить. Добавить рубленую петрушку.
Fi Katkaravut sinappikastikkeessa
- 400 g kuorittuja katkarapuja
- 1 sipuli
- 3 tl sinappia
- 250 ml ruokakermaa (15%)
- 2 rl konjakkaa
- 0,5 tl mustapippuria
- rippaus kurkumaa
- suola
- nippu tuoretta persiljaa
Leikkaa sipuli ja paista kurkuman kanssa pari minuuttia. Lisää sinappi, kerma, konjakka, mustapippuri. Keitä pienella voimalla pari minuuttia. Lisää suola. Vatkaa sekoitus tasaiststi. Kaada takaisin kattilaan ja lisää sinne sulatetut (jos ne olivat pakastettu) katkaravut. Anna kiehahtaa ja heti ota pois liedeltä. Lisää liekattua persiljaa.
En Prawns in the mustard sause
- 400 g of refined prawns
- 1 onion
- 3 tea-spoon of mustard
- 250 ml of cream (15%)
- 2 spoons of cognac
- 0,5 tea-spoon of black pepper
- pinch of turmeric
- salt
- sheaf of the parsley
Cut the onion and fry it with a turmeric. Add mustard, cream, cognac and black pepper. Cook in a pan on a little fire 2 minutes. Add salt. Wham the conglomeration to smooth. Put it back to the pan and add there warm (not iced) prawns. Allow to boil up and take off from the stone. Add cuter parsley.
No comments:
Post a Comment