30.8.11

Radish sauce

Соус из редиса. Retiisikastike. The radish sauce.



Ру Соус из редиса

- редис
- свежий укроп
- сливки густые
- сок лимона
- соль
- перец
- зелёный лук
- семена подсолнуха

Очищенные семечки поджарить на сухой сковороде до золотистого цвета. Редис натереть на крупной терке, чуть посолить, дать немного постоять. Мелко нарезать зелень. Редис отжать, смешать со сливками и зеленью. Измельчить эту массу в блендере до нужной консистенции. Заправить солью, перцем, соком лимона (по вкусу). При подаче посыпать семечками.


Fi Retiisikastike




- retiisiä
- tuoretta tilliä
- paksu kerma (noin 30%)
- sitruunan mehua
- suolaa
- mustapippuria
- ruohosipulia
- aurinkokukan siemeniä

Kuori siemenet ja paista ne kuivalla paistinpannulla kultaruskeaksi. Raasta retiisi, lisää vähän suolaa, anna vähän olla rauhassa. Leikkaa vihreät hienosti. Vääntä retiisi kuivaksi, sekoita kerma ja vihreät joukkoon. Jauha sopivaksi kiinteydeksi. Lisää suola, mustapippuri, sitruunanmehu sinun mun mukanasi. Kaada aurinkokukan siemenet kastikkeen päälle tarjoilessaan.




En Radish sauce

- a radish
- a fresh dill
- a fat cream (about 30%)
- a juice of lemon
- a salt
- a black pepper
- a green onion
- seeds of sunflower

Clean seeds and fry them on dry frying-pan until they are gold colour. Rub the radish, add a little bit salt and allow to stay a little bit. Cut the greens pettily. Squeeze radish and blend it with cream and greens. Grind this conglomeration in the blender to proper condition. Add a salt, a black pepper and a juice of lemon. Put seeds on the souse serving up.

No comments:

Post a Comment

Тэги, допустимые в комментариях

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...