Конфеты "Золотая нива", или "Каштаны". "Kastanja" karkit. The "Chestnut" sweets. |
Ру Конфеты "Золотая нива", или "Каштаны"
для теста:
- 2-2.5 стакана муки
- 200г сливочного масла
- 3 ст.л. сметаны
- 5 варёных желтков
для крема:
- 150г сливочного масла
- 1 стакан сахара
- 3 ст.л. сливок
- 2 ст.л. какао
для обсыпки:
- 2 пачки вафель
для начинки:
- орехи или изюм.
Вареные желтки тщательно размять, смешать со сметаной,добавить размягченное масло, всыпать муку. Получившееся тесто разделить на части, сделать шарики, положив внутрь каждого ядро ореха или ягоду изюма. Выпекать до золотисто-коричневого цвета.
Приготовить крем: какао растереть с сахаром, влить сливки. Разогреть масло, постепенно добавить его в массу, непрерывно
помешивая, довести все на слабом огне до кипения и дать остыть.
Испеченные холодные шарики обмакнуть в крем, обвалять в натертых на терке вафлях и на несколько часов вынести на холод.
Fi "Kastanja" karkit
taikina:
-2-2,5 lasia vehnjauhoa
-200 g voita
-3 rl smetanaa tai ranskakermaa
-5 keitettyä keltuaista
kreema:
-150 g voita
-1 lasi sokeria
-2 rl ruokakermaa
-2 rl kaakaota
karkien päälle:
-2 pakkausta valmiita vohvelia
täyte:
-pähkinöitä tai rusinoita
Sekoita keitetyt keltuaiset ja smetanaa (ranskakermaa), lisää sulattua voita ja vehnäjauhoa, sekoita. Jakaa taikinaa palloiksi, laita jokaiseen palloon pähkinä tai rusina. Paista uunissa kunnes ne tulevat kultaruskeaksi.
Laita kreemaa: Sekoita kaakaota, sokeria ja ruokakermaa. Sulata voita, asteittain lisää sekoitus voihin, jää hellan päälle ja sekoita koko ajan. Kun sekoitus kiehuu, ota sen hellalta ja anna viiletä.
Sukella valmiit pallot kreemaan, sitten sukella ne raastimella tehtyisiin paloiksi vohveliin ja vie ne kylmään paikkaan.
En The "Chestnut" sweets
dough:
-2-2,5 glass of flour
-200 g of butter
-3 spoon of smetana (french cream, creme fraiche)
-5 boiled egg yolks
cream:
-150 g of butter
-1 glass of sugar
-3 spoon of cream (22-33%)
-2 spoon of cocoa
topping:
-2 pack of waffles
filling:
-nuts or raisin
Mash boiled egg yolks, blend with smetana, add warm butter and flour. Split dough to pieces, make balls and add filling (nuts or raisin) into every ball. Bake in oven until balls are gold-brown colour.
Make a cream: blend sugar, cocoa and cream. Heat a butter, step by step add butter to the conglomeration, jumble all the time. Take off when conglomeration boil up. Then permit to cool.
Immerse ready cool balls, then immerse in chafed on the grater waffles and put to a cool place for a few hours.
Испечённое тесто. Paistettu taikina pallot. Cooked dough balls. |
Затем обсыпала их той же вафлей. Sitten olen laittanut vohveliraastetta pallojen päälle. Then I gave a rub waffle on the balls. |
No comments:
Post a Comment